FAQ

Telefoon kapot, of problemen met je tablet? Geen zorgen! Dat lossen we vakkundig en snel voor je op. In de meeste gevallen kun je er zelfs op wachten. Of het nu gaat om een gebroken scherm of problemen met je accu, wij repareren het. Uiteraard met de hoogste kwaliteit onderdelen en inclusief garantie. Maar genoeg over ons…

We leggen je nu uit hoe je een reparatie kunt aanvragen.


STAP 1 TOESTEL KEUZE:
In deze stap vragen wij je een keuze te maken tussen een telefoon of een tablet.

STAP 2 MERK KEUZE:
In deze stap vragen wij je een keuze te maken om welk merk het gaat.

STAP 3 SERIE KEUZE:
In deze stap vragen wij je een keuze te maken om welk serie het gaat. Deze stap brengt je niet automatisch naar stap 4. Je moet namelijk onder je seriekeuze nog aangeven om welk kleur het gaat. Je wilt natuurlijk geen wit scherm op een zwart toestel hebben 🙂 of misschien wel?

STAP 4 REPARATIES:
In deze stap selecteer je welke reparaties wij moeten uitvoeren. Het is mogelijk dat je toestel niet meer aan gaat, waardoor je zelf niet weet wat er gerepareerd moet worden. Heb je je toestel in het water laten vallen? Kies dan voor vochtschade onderzoek. Heb je je toestel niet in het water laten vallen of helemaal niet laten vallen en gaat hij gewoon niet meer aan? Kies dan voor diagnose!

STAP 5 SERVICE:
Het is aan jou of je langskomt in onze winkel of je toestel wilt opsturen naar ons via de post.

 • Kies je voor langskomen, dan neem je alleen je te repareren toestel mee en je reparatienummer die je gekregen hebt via de mail (na afronding van de aanvraag). Je hoeft je mail en/of de bijlage dus niet uit te printen! Betalen doe je achteraf na dat we je toestel gerepareerd hebben. In de meeste gevallen heb je je toestel al na 60 minuten terug. Let op: Pinnen is niet mogelijk!

  Wij zijn elke dag open:
  Maandag – 13:00 tot 18:00
  Dinsdag – 10:00 tot 18:00
  Woensdag – 10:00 tot 18:00
  Donderdag – 10:00 tot 21:00
  Vrijdag – 10:00 tot 18:00
  Zaterdag – 10:00 tot 18:00
  Zondag – 12:00 tot 18:00
 • Kies je voor opsturen, dan betaal je vooraf via verschillende betalingsmogelijkheden! Je krijgt via de mail instructies hoe je je toestel kunt opsturen naar ons en hoe de afhandeling verder in zijn werk gaat.
  Opsturen is dit moment niet mogelijk.

STAP 6 GEGEVENS:
Tot slot hebben we nog een aantal gegevens van je nodig. Daar gaan we vertrouwelijk mee om. Maak je geen zorgen. Wij vinden het fijn om je met je naam aan te spreken. En we sturen je graag een bevestiging van je aanvraag per mail.

Voor het afronden van je aanvraag vragen we je nog of je alleen een onderzoek wilt.
Dit betekent dat wanneer er niets te repareren valt, wij € 20,- in rekening brengen voor verzending & retour. Blijkt het dat er wel gerepareerd moet worden en onderdelen vervangen moeten worden, kost dit je € 39,95 exclusief de kosten van de te vervangen onderdelen.


Belangrijk om te weten:
De prijs voor vochtschade is alleen voor onderzoek. Geen vochtschade na onderzoek? Dan krijg je je geld terug! Bij vaststelling van vochtschade, krijg je een prijsopgave voor de te repareren/vervangen onderdelen. Reparatie van de oplaadaansluiting kan er voor zorgen dat de back en taken toetsen vervallen van sommige toestellen. Dit vermelden wij altijd tijdens stap 4 als je gekozen toestel daar betrekking op heeft. Reparaties met 2 sterren (**) zijn met risico! Lees onze voorwaarden wat dit voor jouw toestel kan betekenen!


Betalen:
Online betalen zoals iDeal kan alleen als je je toestel wilt opsturen naar ons. Verdere afhandelingen zoals een speciale prijsopgave moet je betalen door middel overschrijven. Instructies om te betalen krijg je altijd via de mail. Kom je langs in de winkel? Dan mag je ook in de winkel betalen.


Heb je nog meer vragen?
Neem dan contact met ons op. Je kunt ons bellen, mailen of Whastappen. Whastappen is het snelst!